U sklopu obilaska županijskih organizacija HDZ-a uoči izbora za Europski parlament, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković stigao je i u - Sisak.

Najsnažnija, vodeća stranka

Uoči sjednice sisačko-moslavačkoga Županijskog odbora HDZ-a (u proširenom sastavu), naglasio je da i u ovoj županiji 26. svibnja očekujemo uvjerljivu pobjedu:

- I ovdje je HDZ najsnažnija, vodeća stranka: imamo župana te većinu gradonačelnika i načelnika općina. Mi smo zapravo u pretkampanji, pa sada obilazimo županije jer ne želimo ništa prepustiti slučaju. Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za EU izbore! I uopće ne sumnjamo: hrvatski ljudi znat će prepoznati tko nudi odgovornu i ozbiljnu politiku, a tko destrukciju, nered i maglu!

Odluka o stanci još početkom godine

Odgovarajući na novinarsko pitanje, istaknuo je da je odluka o saborskoj stanci prihvaćena još početkom godine:

- Tako je odlučeno na Predsjedništvu Hrvatskog sabora mjesec dana prije raspisivanja izvanrednih izbora za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije. Stoga dovoditi stanku u vezu s predizbornom kampanjom u LSŽ-u, dakle, mogu samo neinformirani ili zlonamjerni. Uostalom, to svakom od vas mogu potvrditi i oporbeni članovi saborskog vodstva.

Na pitanje novinara kada će u Liku, odgovorio je da je ondje već bio, ali će opet ići u petak na završni predizborni skup HDZ-a, a i poslije u sklopu (službene) kampanje za europske izbore.

Uvjerljiva pobjeda i u LSŽ-u

Zamoljen da komentira rezultate HDZ-ova istraživanja o izborima u LSŽ-u, prema kojima dobivamo više od 45 posto, napomenuo je da smo ih objavili jer rezultati koji su predstavljeni na RTL televiziji („mrtva trka između HDZ-a i Milinovićeve liste“) znatno odstupaju od stvarnih:

- Konačni ishod bit će mnogo bliži našem istraživanju.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/prema-nasem-istrazivanju-hdz-dobiva-455-u-licko-senjskoj-zupaniji-milinoviceva-lista

Neka se provjere Milinovićevi troškovi! 

Na upit o troškovima kampanje za izvanredne izbore u LSŽ-u, za koje je HDZ izdvojio 119.000 kuna, Jandroković je odgovorio da je to važna tema jer je naša stranka prikazala stvarne troškove:

- Lista aktualnog župana prijavila je 1.600 kuna, što je protuvrijednost jednog plakata. Molio bih vas sve da provjerite ima li g. Milinović stvarno ima jedan plakat u cijeloj županiji. A ako nema, pitam kako je moguće da neki evidentno obmanjuju javnost. Zanimljivo je pritom da oni koji objave stvarne troškove budu prikazani kao netko tko previše troši, a one koji skrivaju troškove još i pohvale!?!

Photo: Pixsell

POSJET 9. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku i Krapinsko-zagorsku županiju, sisačko-moslavački HDZ 9. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-kao-ova-nasa-nije-toliko-...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/i-u-bjelovaru-i-bbz-u-potvrdit-cemo-da-je-hdz-najjaca-pobjednicka-stranka

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-pozege-siguran-sam-da-ce-nase-ozbilj...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-gospica-imamo-jasnu-viziju-nastav...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-sibenika-oporba-je-jalova-i-slaba-eu...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-krizevaca-kao-ozbiljna-stranka-ozbil...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-iz-velike-gorice-hdz-prelazi-u-izborni-mod-osnivamo-stozere-po

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-dosad-nije-toliko-brinula-o-slavoniji-88-mlrd-kuna-ulazemo-u