Sigurni smo da ćemo pobijediti u drugom krugu! Pozivamo na rad za boljitak - za ponosni i prosperitetni Vrgorac. U Vrgorcu je jučer pobijedilo zajedništvo ispred izvana nametnutih podjela. Pobijedili su konkretni projekti, konkretan program i imena. Jasna je sinergija uspjeha u vertikali grad-županija-buduća vlada-Bruxelles. Eurozastupnici su se stavili na raspolaganje gradu Vrgorcu - da ne bude izolirani otok, nego iskoristi sve mogućnosti EU fondova! - sažetak je to poruka s današnje konferencije za novinare koju su Vrgorcu - u povodu sjajne pobjede na prijevremenim lokalnim izborima - održali budući gradonačelnik Rudolf Grljušić, predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a (i saborski zastupnik) Ante Sanader, kandidat za zamjenika gradonačelnika Zdravko Primorac, predsjednik Gradskog odbora HSS-a Vrgorac Davor Radić i predsjednik mladeži HSP-a „Dr. Ante Starčević“ Jure Granić. 

Domoljubna koalicija „Zajedništvom za ponosni i prosperitetni Vrgorac“ je - ne bez ponosa - istaknula vrsne rezultate izbora. Narod je prepoznao uporan rad na terenu i zalaganje za dobrobit vrgoračkog kraja - kvalitetu programa za bolji i prosperitetni Vrgorac. Izbori su - najvjerodostojnija anketa! Pobjeđujemo - zajedništvom i domoljubljem.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-nikad-sloznijeg-vrgorca-hrvatskoj...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/uvjerljiva-pobjeda-u-vrgorcu-potvrda...

Donosimo ključne poruke Grljušića i Sanadera:

GRLJUŠIĆ: Pobijedit ćemo i u drugom krugu!

Siguran sam da ćemo pobijediti u drugom krugu! Zahvaljujem mojim sugrađankama i sugrađanima što su prepoznali naš projekt zajedništva - program gradnje, a ne razgradnje! Pozivam na rad za boljitak za ponosni i prosperitetni Vrgorac. Budući da su određeni mediji „preskočili“ istaknuti sinoćnje rezultate, pročitat ću rezultate izbora. Na listi za gradonačelnika, kao kandidat sam osvojio 1 834 glasa - nešto više od 46 posto. Kandidat Ante Pranić osvojio je 1 423 glasa. Razlika u moju korist je - 411 glasova! Što se tiče liste za Gradsko vijeće, Domoljubna koalicija osvojila je 1763 glasa, a kandidacijska lista grupe birača 1 175 glasova. Tu smo osvojili 578 glasova više! U postocima - iznad 45 posto glasova! 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-vrgorac-sjajna-pobjeda-u-prvom-kr...

Pobjeđuje zajedništvo

U Vrgorcu je jučer pobijedilo zajedništvo ispred izvana nametnutih nam pobjeda. Pobijedili su konkretni projekti, konkretan program i imena. Pobijedila je i orijentacija prema budućnosti i težnja otvaranju novih radnih mjesta. A ne vraćanje u prošlost i bavljenje drugim kandidatima i listama! Pozivam sve birače da izađu u drugom krugu i svoj glas daju Domoljubnoj koaliciji - predvođenoj HDZ-om.

U medijima tišina - u Vrgorcu euforija

Uistinu me čudi iznenadni gubitak interesa nacionalnih medija za izbore u Vrgorcu. Još prije nekoliko mjeseci - na izborima održanima u prosincu 2014. - naš grad je bio u centru pažnje svih medija, a sve zbog 17 glasova prednosti jedne grupe birača nad HDZ-om. Sinoć - kada je naša Koalicija ostvarila pobjedu od čak 600 glasova prednosti - niti jedan medij nije bio u Vrgorcu da zabilježi oduševljenje Vrgorčanki i Vrgorčana!

SANADER: Razvojni projekti financirani iz EU fondova!

Drugi krug izbora - za dva tjedna - iznimno je važan za budućnost Vrgorca! Glasujte za budućeg gradonačelnika Grljušića i Domoljubnu koaliciji - njihovi rezultati pokazuju da to zaslužuju. Vrgorcu ne trebaju nikakvi eksperimenti! Jasna je sinergija uspjeha vertikala grad-županija-buduća vlada-Bruxelles. Eurozastupnici su se stavili na raspolaganje Vrgorcu - da ne bude izolirani otok, nego iskoristi sve mogućnosti EU fondova. Svi su ti razvojno-investicijski projekti navedeni u Grljušićevu programu!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/vrgorac-plenkovic-i-grljusic-o-projekti...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-vrgorca-maletic-i-grljusic-na-tribin...

Županija - uvijek na pomoći

Pomoć županije u pripremi projekata za EU fondove neće izostati! To je jako važno! Sinoć je bilo golemo zadovoljstvo i oduševljenje građana pobjedom. Domoljubna koalicija pokazala je da je najjača i građani su joj ukazali povjerenje! To je dobar vjetar u leđa za drugi krug izbora. Grljušić je pokazao snagu i ima veliku podršku sugrađana.

Mladost u sinergiji s iskustvom

Sve pozivam da u drugom krugu podrže Grljušića i Domoljubnu koaliciju. Pobjeda Rudijeva tima rezultirat će vrsnim projektima i kvalitetnim radom. Mlade snage i iskustvo starijih -  za bolji Vrgorac!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nikad-slozniji-vrgorac-zajedno-protiv-n...