Pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za slavonske županije i dio središnje Hrvatske Josip Šarić i dalje neumorno obilazi naše članstvo na terenu. Nakon Sisačko-moslavačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije, Šarić je ovih dana održao sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a Požeško-slavonske županije.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/pomocnik-glavnog-tajnika-josip-saric-pojacani-angazman-na-terenu-pripreme-za-novu

Po pobjedu i na europskim izborima!

Upoznao je naše članice i članove s novim ustrojem Glavnog tajništva HDZ-a i budućim radom na relaciji Središnjica - županijske organizacije.

- Naša je zadaća provoditi program i politiku stranke, koji su „ovjereni“ velikim pobjedama na parlamentarnim i lokalnim izborima. Uopće ne sumnjamo - trijumfirat ćemo i na skorašnjim europskim izborima!

Moja uloga kao pomoćnika glavnog tajnika - dodao je Šarić - jest biti na raspolaganju svakoj županiji koja je u mojoj nadležnosti.

Postignuća naše Vlade

Osvrnuo se i na aktualnu političku situaciju u zemlji.

- Naša Vlada priprema cjelovitu mirovinsku reformu za bolji status umirovljenika, smanjila je nezaposlenost i javni dug, a povećala zaposlenost i plaće, ostvaruje kontinuirani gospodarski rast i privlači investicije. Također je donijela jedinstveni Zakon o hrvatskim braniteljima i regulirala, napokon, status pripadnika HVO-a. To je i prva vlada koja u svojim redovima ima dvojicu ratnih zapovjednika gardijskih brigada!

HDZ - jedina ozbiljna stranka

Govorio je i o vrlo uspješnom Projektu Slavonija, Baranja i Srijem koji je pokrenut kako bi se osigurala sredstva iz EU fondova za ulaganje u poduzetništvo, poljoprivredu, obrazovanje, kulturu, zdravstvo i infrastrukturu isključivo na području pet slavonskih županija.

- Danas u Hrvatskoj ne postoji nijedna politička snaga osim HDZ-a koja može okupiti parlamentarnu većinu te ozbiljno i odgovorno voditi državu i provesti nužne reforme!