Karlovačka županija. HDZ  je u Zvečaju, na igralištu NK „Mrežnica“, organizirao humanitarno-sportski događaj pod nazivom „Lopta dobrote“.  Nogometni je turnir otvorio predsjednik županijskog HDZ-a Ivan Vučić, a sav prihod od kotizacija i donacija namijenjen je Udruzi obitelji djece s poteškoćama u razvoju „Sunce“ iz Duge Rese. Prikupljeno je 8. 780 kuna, a doniranim će sredstvima Udruga pripomoći u pokrivanju troškova terapijskog plivanja za svoje članove. 

Igrači velikog srca

Na turniru je sudjelovalo deset ekipa gradskih i općinskih organizacija HDZ-a iz čitave županije, a ukupno je nastupilo oko dvije stotine igrača. U finalu je momčad županijskog HDZ-a, nakon izvođenja jedanaesteraca, svladala Gradsku organizaciju Ogulina. Najboljim je igračem turnira proglašen Josip Ribar, a najboljim vratarem Filip Mamić - obojica iz pobjedničke momčadi, dok je najviše zgoditaka postigao Dražen Vučić, igrač drugoplasiranih Ogulinjana. 

Najuspješnijima je pobjedničke pehare uručio izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, potpredsjednik stranke (i karlovački gradonačelnik) Damir Jelić. Uz nogomet, događaj je obilježilo i druženje članova HDZ-a s posjetiteljima turnira.