Predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić sudjelovala je jučer u Dubrovniku na sastanku Županijskog odbora te naše stranačke zajednice u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/u-dubrovniku-potpisan-ugovor-o-izgradnji-peljeskog-mosta-kojim-ce-se-rh-napokon

Demografske mjere & unaprjeđenje socijalnih usluga

Predsjednica Murganić, koja je na sastanak došla zajedno s tajnicom (nacionalne) Zajednice žena Margaretom Mađerić nakon potpisivanja ugovora o izgradnji Pelješkog mosta, izdvojila je u svom obraćanju pozitivne iskorake naše Vlade u područjima socijalnih usluga, demografskih mjera, zapošljavanja te korištenja europskih sredstava, posebno iz Europskoga socijalnog fonda i Fondova europske pomoći za najpotrebitije.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/demografske-mjere-300000000-kuna-za-dvosmjenski-rad-vrtica-prosirenje-djecjeg

Čestitke dubrovačkom HDZ-u

Također je naglasila važnu ulogu Zajednice žena ne samo u političkom životu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, nego i čitave Lijepe Naše, te čestitala svim članicama i članovima dubrovačkog HDZ-a na briljantnoj pobjedi na izborima za gradske kotareve i mjesne odbore - pobjedi kakvu ne pamtimo još od dr. Franje Tuđmana!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/trijumf-na-kotarskim-izborima-u-dubrovniku-od-25-vijeca-pobijedili-smo-u-njih-22

Neosporna postignuća naše Vlade

Predsjednica Zajednice žena Dubrovačko-neretvanske županije Marina Sambrailo u svom je govoru ponovila snažnu potporu koju njena organizacija daje predsjedniku Plenkoviću, nacionalnom vodstvu HDZ-a i našoj Vladi:

- Povećanje rodiljnih i roditeljskih naknada, proširenje dječjeg doplatka, gradnja Pelješkog mosta europskim novcem, očuvanje desetina tisuća radnih mjesta u Agrokoru, vrlo dobri ekonomski pokazatelji, rast prosječne plaće i zaposlenosti, a pad javnog duga, podizanje kreditnog rejtinga, proračunski suficit… sve su to neosporni pokazatelji postignuća naše Vlade!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/rh-prvi-put-vise-zaradila-nego-potrosila-suficitom-je-smanjen-prosjecni-dug-po

Članice Zajednice žena u uvodnom su dijelu sastanka pozdravili i potpredsjednik dubrovačkog HDZ-a (i predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika) Marko Potrebica te naša vrijedna Metkovka, uzdanica Neretve - zamjenica dubrovačko-neretvanskog župana Žaklina Marević.