HDSSB je svjestan da će na parlamentarnim izborima doživjeti politički debakl te priprema koaliciju sa SDP-om u 4. izbornoj jedinici! No, i taj će „plan“ na izborima doživjeti fijasko! - jasno je poručio na konferenciji za novinare član Predsjedništva HDZ-a Damir Kramarić. 

Jeftina i prljava kampanja 

Kramarić se osvrnuo na nedavni intervju predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina za jedan dnevni list u kojem je Vulin iznio niz neutemeljenih ocjena na račun HDZ-a. Kramarić je istaknuo da je to - početak prljave kampanje protiv HDZ-a! A sve s ciljem prikrivanja stvaranja koalicije između HDSSB-a i SDP-a:

- Očekujemo da g. Vulin kaže koliko se puta sastao s čelnicima SDP-a i što je konkretno dogovoreno o budućoj suradnji! Ta suradnja postoji od pokušaja mijenjanja Ustava - kad se pokušalo spriječiti izručenje udbaša Njemačkoj. No, to ne čudi s obzirom na odlične - pa i prijateljske odnose - između Josipa Perkovića i pojedinaca iz vrha HDSSB-a!

HDSSB-ov Josipović

Kramarić je podsjetio na predsjedničke izbore - kada je vodstvo HDSSB-a s namjerom stvaranja što veće štete HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović - kao kandidata istaknulo Milana Kujundžića. Iako su bili svjesni da nemaju šanse za pobjedu! Argumentirao je da je HDSSB-ov pravi pak kandidat bio Ivo Josipović - za kojega su žestoko lobirali u drugom izbornom krugu! Ali - građani su prepoznali tu promašenu politiku.

Narod se ne može prevariti

Kramarić:

- Svi koji su išli u koaliciju s HDSSB-om znaju da je ta stranka destabilizirajući faktor, a parlamentarni izbori su važni kako bismo tu političku elitu - koja misli samo na sebe - poslali u ropotarnicu povijesti! 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nakon-josipovica-ne-cudi-nas-da-vodstvo...