„Stvorilisu lošu klimu prema investitorima, a sada je već svima jasno da nemaju niznanja ni sposobnosti napraviti pozitivni preokret. Sva očekivanja koja sugrađani imali od njih – iznevjerena su, kazao je Čuljak. Osvrnuo se i naprozivanja pojedinih medija spram HDZ-a zbog šutnje kada je riječ o kandidatimaza lokalne izbore.

 „HDZ će kada za to dođe vrijeme izaći skvalitetnim kandidatima, a ne istrčavati s imenima koji nemaju čak ni podrškusvojih birača poput SDP-a, što im se sada, pokazalo se na terenu, obilo oglavu“, zaključio je Čuljak.

ČlanNacionalnog predsjedništva i predsjednik međimurskog HDZ-a, Darko Horvat, rekaoje da aktualna županijska vlast ništa nije donijela u „međimursku kasu“, a GradČakovec i Županiju doveli su do samog dna.

 „Ove smjene koje se događaju samo su potvrda nezadovoljstvakoje vlada aktualnim županijskim vodstvom, kazao je Horvat, misleći pritom naaktualnog župana Ivicu Perhoča kojem je njegova županijska organizacija SDP-aizglasala nepovjerenje. Ako se međimurski birači, dodao je, odluče ponovo zaovu opciju koju smo imali unatrag 4 godine, Međimurje nema perspektive. Štovišemogli bismo ostati i bez Županije, zaključio je Horvat.

Saborskazastupnica Sunčana Glavak, poručila je kako kraj godine sa sobom donosisvojevrsnu inventuru učinjenog, a pogledaju li se rezultati podvuče crta radaKukuriku koalicije, očito je da nisu napravili ništa pozitivno.

 „No, s druge strane, unedogled bi se, rekla jeGlavak, moglo nabrajati ono negativno. Sve se to odražava na licima našihgrađana gdje osmijeha gotovo više i nema, istaknula je.“

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, svimgrađanima uputile su se prigodne čestitke.