Na konferencijiza novinare Kramarić je podsjetio kako je, nakon Josipa Vrbošića, HDSSB-u jučerpristupio i njegov brat Branko koji je, kako tvrdi, "dobio visoko plaćenomjesto u Vodovodu bez natječaja, što za župana Vladimira Šišljagića nijenepotizam, nego hvale vrijedna investicija".

Budući da jeBranko Vrbošić jučer poručio kako više neće šutjeti, Kramarić je rekao kako je"bolje da šuti jer je bez javnog natječaja dobio posao u Vodovodu",čime, kako je dodao, s bratom i županom građanima šalje jasnu poruku da ono štoje dopušteno bogovima nije dopušteno volovima.

"Prije jepolitika HDSSB-a bila inat i agresivno ponašanje prema drugim političkimstrankama i prema Zagrebu, ali je to sada počelo i prema građanima Osijeka.Umjesto da župan Šišljagić sankcionira ovaj nepotizam, on je to podržao igrađanima poslao jasnu poruku kako su tu da šute i trpe", ocijenio jeKramarić.

Ustvrdio jekako su istinite priče koje kruže po Osijeku da su, uz člansku iskaznicuHDSSB-a, otvorena vrata svih gradskih poduzeća, ali to će, dodao je, trajatisamo do 19. svibnja, kada će Osječani na izborima "ispostaviti račun zalošu i promašenu politiku koja je taj grad dovela na rub provalije".