Predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Ivan Anušić održao je konferenciju za medije u povodu izvrsnoga izbornog rezultata buduće predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović - koja je u toj županiji osvojila 39,91 posto (47.279 glasova)! Od ukupno 7 gradova pobijedila je u njih 5, a od 35 općina u njih čak 27! 

Kandidat HDSSB-ove koalicije Milan Kujundžić osvojio je pak svega 5,7 posto, dok je buduća predsjednica iza sebe ostavila i dosadašnjeg predsjednika Josipovića (34,09).

ZA promjene!

Anušić je sa sigurnošću istaknuo da će Kolinda Grabar-Kitarović pobijediti 11. siječnja te pozvao sve pobornike promjena da u još većem broju svoj glas daju budućoj predsjednici:  

- Pozivam sve da izađu na izbore u drugom krugu i da u zajedništvu odigramo ovu utakmicu, jer samo pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović može pokrenuti promjene za boljitak Hrvatske!  

Pobjeda za pobjedom!

Osječko-baranjski HDZ niže same pobjede! Nakon što je naša koalicija na euroizborima hametice porazila i SDP-ovu i HDSSB-ovu, jučerašnji uvjerljivi poraz Milanovićeva kandidata Josipovića samo je još jedan dokaz snage, odlučnosti, vrijednog rada i prepoznatljivosti naše stranke u toj slavonskoj županiji! 

 http://hdz.hr/vijest/eu/hametice-porazili-i-sdp-i-savez