Pokazali smo da je HDZ najjača politička opcija u Ličko-senjskoj županiji! I ubuduće će tako biti! - poručio je nositelj naše liste Marijan Kustić nakon što je proglasio pobjedu na prijevremenim izborima za ličko-senjsku Županijsku skupštinu.

Ništa od „mrtve utrke“!

Ne pobjedu, nego - trijumf! Ništa od „mrtve utrke“, kako su to neki prognozirali. Kako je izvijestio DIP nakon što su prebrojani glasovi sa svih biračkih mjesta, HDZ-ova koalicija pobijedila je s 14.99 postotnih bodova prednosti u odnosu na Milinovićevu listu!

HDZ-ova koalicija - 35.42%! Milinović - 20.43%! U stožeru se dugo orila "Vilo Velebita“.

Na idućim izborima još bolji rezultat!

- Zahvaljujem svima koji su nam dali povjerenje, hvala i svima koji su izišli na izbore, a glasovali za konkurenciju. Siguran sam da ćemo ih svojim radom uvjeriti da na idućim izborima glasuju za nas! Ankete su najavljivale da smo po rezultatu „isti“ kao Darko Milinović, kako bi on mogao „ugroziti“ našu pobjedu. Ništa od toga! Od sutra se počinjemo pripremati za rad u Županijskoj skupštini, rad na dobrobit Ličko-senjske županije s obje strane Velebita! - dodao je Kustić.

HDZ će imati predsjednika Županijske skupštine

Hoćemo li imati svog župana? Znam na što aludirate. Prvo idemo formirati Skupštinu, prije svega moramo razgovarati s potencijalnim koalicijskim partnerima. Onda ćemo razgovarati o svemu ostalom. HDZ je pobijedio, HDZ će imati predsjednika Županijske skupštine i to je sada najvažnije! – zaključio je nositelj liste pobjedničke HDZ-ove koalicije.