Zajednica žena HDZ-aKatarina Zrinski posjetila je dječji odjel KBC-a Firule te Udrugu osoba s invaliditetom uTrilju.    

Mladež uz vodstvo splitskogi županijskog HDZ-a kupila dionice žutih

 

U tijeku je četvrti upisnikrug dionica Košarkaškog kluba Split, a danas su po dionice došli i župan AnteSanader i Petar Škorić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Split u pratnjiMladeži. Na taj su način i oni dali svoj doprinos u oporavku najboljeg kluba20.stoljeća.

„Želimo da se klub vrati nastare staze slave, mi smo se kao dica zaludili košarkom u doba Jugoplastike, aovaj put je najbolji način za vraćanje kluba tamo gdje mu je mjesto."- rekaoje župan.

Sve je pozdravio i sportskidirektor KK Splita Nikola Vujčić te se s prisutnima i slikao uz pehar prvakaEurope.

Akcija dijeljenja pšeniceZajednice žena i Mladeži HDZ-a

Zajednica žena KatarinaZrinski i Mladež Hrvatske demokratske zajednice Splitsko-dalmatinske županije,zajedno su danas, ususret sv. Luciji, po starom Božićnom običaju, organiziraliakciju dijeljenja pšenice u Splitu.

 Na taj su načinzaželjeli svojim sugrađanima da im iduća godina donese upravo ono što sijanjepšenice simbolizira, a to je uspješniju i plodniju novu godinu uz puno blagostanja i radosti.

Ovoj akciji prisustvovalisu i Ante Mihanović, tajnik Županijskog odbora HDZ-a Splitsko- dalmatinskežupanije, Danica Baričević, predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski SDŽ,te Marin Babarović, predsjednik Mladeži HDZ-a SDŽ.

Humanitarna akcijaZajednice žena

Splitske Katarine uz pomoćdragih prijatelja KUU sv. Kliment i Sinjskog pučkog kazališta, donijele su toplinu Božića na dječji odjelKBC-a Firule. Uz uvodnu riječ gospođe Mladenke Gruica (KUU sv. Kliment),Marije Boban (predsjednice ZZ KZSplit), Petra Škorića (predsjednika HDZ Split) i gospodina Željka Viculina (Pučko Sinjsko Kazalište), zvukebožićnih pjesama i grohot Djeda Božićnjaka brzo su prošli trenuci druženja u prigodnoj božićnojpredstavi. Na kraju predstave sa živim jaslicama i svetom obitelji - u ovom slučaju obitelji Radelja – trikralja su darivala malog Isusa. Na kraju, mališani s dječjeg odjela počastili su se prigodnim slatkiša kojima suse, uz čestitku za Božić i nadolazeće blagdane, Splitske Katarine oprostile od njih do sljedećegskorog viđenja.

Trilj: PosjetUdruzi osoba s invaliditetom

Izaslanstvo Županijskog Odbora Zajednice Žena KatarinaZrinski Splitsko-dalmatinske županije, predvođeno predsjednicom, gospođomDanicom Baričević, bilo je 11. prosinca u posjetu Udruzi osoba s invaliditetomGrada Trilja povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Izaslanstvo je Udruzi doniralo prigodne poklon-pakete.U Udruzi volontiraju i članice Županijskog Odbora Zajednice Žena. Isto će takočlanice Županijskog Odbora sudjelovati u božićnom koncertu koji organiziraZajednica Žena Katarina Zrinski Grada Trilja za operaciju štićenika UdrugeJosipa Žure.