Ugradu u kojem danas na očigled ostajemo bez gospodarstva, prometne povezanostii obrtništva izjave ključne osobe koja vodi grad čista su uvreda građanimaKoprivnice. Javna poruka kako grad ne može zbrinjavati ljude i kako građaninisu vični poduzetničkoj inicijativi i samostalnom pokretanju ulaganja sejedino može nazvati ruganjem onima koji pune gradski proračun.

Zapravonitko od vas ne traži da ga zbrinjavate već da radite ono što je vaš posao. Dapametno raspolažete gradskim novcem umjesto da ga ulažete u prazne poduzetničkezone, najam propalih prodajnih hala i gradnju sanjkališta koje usput budirečeno stoji više od organizacije Snježne kraljice na Sljemenu. Glede sanjkanja– jedino su građani Koprivnice stvarno nasanjkani!

Pokazaliste pravo lice kod donošenja proračuna za 2013. u kojem se  malo i srednjepoduzetništvo subvencionira sa 250 tisuća kuna, a gradske firme s 9,5 milijuna.

Zatonemojte građane koji dnevno ostaju bez posla i jedva preživljavajuomalovažavati željom da im dijelite poduzetničke savjete. Niste u stanjuraspolagati niti novcem koji niste zaradili već ga dobili na upravljanje. Kakoonda mislite savjetovati o poduzetništvu?

Građanima, radnicima, penzionerima, studentima je dostapraznih obećanja i političke demagogije. Shvatite da postoje ljudi koji svakimdanom strepe nad svojom egzistencijom i prestanite im se smijati u lice u željida osvojite još jedan mandat.