Nakon što je prošlog tjedna pohodio - redom - Primorsko-goransku, Bjelovarsko-bilogorsku i Dubrovačko-neretvansku županiju te održao radne sastanke s (proširenim) županijskim odborima naše stranke, predsjednik HDZ-a i Vlade RH mr. sc. Andrej Plenković danas je posjetio Krešimirov Grad - drevni Šibenik.

- Ne smijemo zanemariti rad stranke sada kada smo na vlasti u državi! Svi ministri i saborski zastupnici moraju vam biti na dispoziciji za kvalitetne projekte koje im predlažete s terena! - tako to često ističe upravo predsjednik Plenković.

Baš kao u Opatiji

Baš kao nedavno u Opatiji, predsjednik Plenković je na radni sastanak i sa Županijskim odborom HDZ-a Šibensko-kninske županije (u proširenom sastavu) doveo više ministara -Gabrijelu Žalac (regionalni razvoj i fondovi EU), Garija Cappellija (turizam) i Ninu Obuljen Koržinek (kultura).  

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/sastanak-s-primorsko-goranskim-hdz-om-jos-bolji-rezultat-na-lokalnim-izborima

Baš kao u Bjelovaru

Baš kao u Bjelovaru, Plenković je naglasio da će se HDZ pod njegovim vodstvom nastaviti profilirati u modernu narodnjačko-demokršćansku stranku:

- HDZ-ova pozicija je jasna: desni centar! Takvo usmjerenje, kako ste i sami posvjedočili na izborima za Hrvatski sabor, omogućuje nam da okupljamo više glasove nego prije. Na skorašnjim lokalnim izborima idemo po još bolji rezultat, preuzet ćemo odgovornost u još više gradova i općina nego što smo to uspjeli 2013. godine!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/27-rodendan-bjelovarsko-bilogorskog-hdz-predanim-radom-na-razvoju-zupanije-do-uspjeha

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-bjelovara-prioriteti-gospodarski-rast-ravnomjeran-razvoj-svih-dijelova-hrvatske

Baš kao u Dubrovniku

Baš kao u Dubrovniku, predsjednik HDZ-a istaknuo je važnost porezne reforme kao zamašnjaka gospodarskog rasta i otvaranja radnih mjesta te prezentirao njene ključne elemente.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/27-rodendan-dubrovackog-hdz-na-iducoj-obljetnici-imat-cemo-gradonacelnika

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-dubrovnika-cvrsto-smo-ukorijenjeni-u-desnom-centru-tu-cemo-i-ostati

Pripreme za lokalne izbore

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić izvijestio je o svemu što šibensko-kninska organizacija naše stranke - zajedno s onima gradskim i općinskim - poduzima na pripremi lokalnih izbora u svibnju 2017. godine.

Župan Goran Pauk predstavio je pak predsjedniku Plenkoviću, njegovim ministrima i ostalim stranačkim koleg(ic)ama najvažnije projekte u Šibensko-kninsko županiji - za koje očekuje, a i dobit će, punu potporu naše Vlade.

Sinergija stranačkog rada & učinkovite Vlade

- Ravnomjeran razvoj svih dijelova Lijepe Naše bila je i jedna od ključnih točaka našega Izbornog programa. Uz sinergiju predanoga stranačkog rada na terenu i učinkovite Vlade ostvarit ćemo taj cilj. I ponovno pobijediti! - tako to često ističe upravo predsjednik Plenković…

Poslijepodne, predsjednik Plenković posjetit će Split, na 25. obljetnicu obrane grada, te se, dakako, sastati s još jednim županijskim odborom HDZ-a - onim splitsko-dalmatinskim.