Predsjednik GO HDZ-a grada Osijeka Damir Kramarić najavio je i skoro otvaranjeafere koja bi trebala glasiti pod nazivom „auto“, jer su mu zaposlenici Zavodaza javno zdravstvo koji se boje za svoja radna mjesta i pojedini članoviHDSSB-a dojavili kako su se na taj način lažno prikazivalitroškovi kupovine osobnog automobila.


Gospodin Kramarić istaknuo je kako Zlatko Pandžić, novi predsjednik upraveZavoda, koji je inače HDSSB-ov direktor za krizne situacije, sada traži dodatnureviziju poslovanja uprave Zavoda za javno zdravstvo dok je ravnatelj bioStjepan Rudan. Gradski odbor HDZ-a grada Osijeka o tome je zatražio pojašnjenježupana Vladimira Šišljagića.

Naime, upovratnom, pisanom odgovoru nije bilo ničega konkretnog. Zbog toga ovim putemjavno traži očitovanje župana Osječko-baranjskog o tome na koji način ćerješavati problem, jer ako je i od HDSSB-a, previše je!! Gradski odbor HDZ-agrada Osijeka, na čelu s gospodinom Kramarićem, poziva da se Državnoodvjetništvo i policija pozabave s ovim slučajem, jer ondje ima dosta posla zanjih. Očekuje se promptno reagiranje državnih institucija! Predsjednik GO HDZ-agrada Osijeka na kraju konferencije za novinare je dodao kako su čelniciHDSSB-a Stjepana Rudana uhljebili na mjesto financijskog direktora osječkekomunalne tvrtke Ukop.