Nervoza i strah u redovima vladajućih - od gubitka skorašnjih izbora - iz dana u dan sve je veća! U nedostatku rezultata i mjerljivih pokazatelja rasta i razvoja služe se - lažima i insinuacijama. Skreću pozornost od činjenice da je Milanovićeva vlada najnesposobnija u povijesti! - istaknuo je u priopćenju prvi čovjek šibensko-kninskog HDZ-a i sabornik Ante Kulušić. Reagirao je, naime, na nervozne riječi SDP-ovca Ivana Klarića izrečene nakon što je naša stranka imenovala koordinatore izbornih jedinica. 

Donosimo ključne poruke iz priopćenja koje u cijelosti možete pročitati OVDJE:

SDP gubi izbore

Konferencija za medije predsjednika županijske organizacije i koordinatora SDP-a za IX. izbornu jedinicu - koju je „mladi lav SDP-a“ sazvao kako bi oklevetao HDZ i imenovane čelnike stožera - još je jedan u nizu dokaza da se neznanje, nezrelost i neiskustvo u politici često skupo naplaćuju - gubitkom izbora! 

Najnesposobnija vlada u povijesti

Retorika mladog kolege govori u prilog tome da je nervoza i strah u redovima vladajućih - od gubitka skorašnjih izbora - iz dana u dan sve veća. U nedostatku rezultata i mjerljivih pokazatelja rasta i razvoja služe se samo lažima i insinuacijama da bi skrenuli pozornost javnosti od činjenice kako je ovo, nažalost, najnesposobnija Vlada u povijesti.

Najmanje deset zastupničkih mandata

Ističem da je HDZ - s predsjednikom Tomislavom Karamarkom na čelu - postavio nultu stopu tolerancije na korupciju! Što se za gospodu iz vladajuće Kukuriku koalicije ne može reći. A kolegi Klarinu obećavam da će HDZ sa svojim koalicijskim partnerima na parlamentarnim izborima još jednom potvrditi povjerenje građana i u IX. izbornoj jedinici osvojiti najmanje deset zastupničkih mandata.

PrivitakVeličina
20150514skz_priopcenje.pdf58.44 KB