Rezultat koji je naša stranka postigla na nedjeljnim izborima za gradske kotareve i mjesne odbore u Dubrovniku uistinu je - impresivan! Od 1991. HDZ nije imao bolje rezultate! Konkurenciju smo doslovce - pomeli!

162 od ukupno 207 mandata!

Od 8 gradskih kotareva, HDZ je pobijedio u njih 6 (Gruž, Lapad, Mokošica, Pile-Kono, Komolac i Montovjerna). Od 17 mjesnih odbora, trijumfirali smo u - 16!

Od ukupno 207 mjesta u vijećima gradskih kotareva i mjesnih odbora, HDZ je osvojio 162 mandata ili 78 posto!

Najbolja potvrda rada HDZ-ove uprave

- Ovim putem želio bih zahvaliti svim sugrađankama i sugrađanima koji su izašli na kotarske izbore. Od ukupno 5.498 birača koji su pristupili glasovanju, njih 3.450, odnosno 63 posto, dalo je povjerenje HDZ-u! Golema podrška koju smo dobili najbolja je potvrda da ova gradska uprava radi ono što od nas sugrađani i očekuju. Nastavljamo dalje s predanim radom za naš Dubrovnik! - istaknuo je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Dubrovnika i gradonačelnik Mato Franković.

Drage sugrađanke i sugrađani, hvala vam na podršci! Nastavljamo zajedno graditi Grad po mjeri građana! - poručio je pak predsjednik Gradskog vijeća i potpredsjednik dubrovačkog HDZ-a Marko Potrebica.