Velika pobjeda u Gradu svetog Kvirina! Naša je stranka, predvođena mladim i odmjerenim, ali propulzivnim predsjednikom Gradske organizacije HDZ-a Ivanom Celjakom, na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti osvojila više glasova nego skupa SDP, koalicija Most-HSS i sve ostale liste!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/magistar-prava-ivan-celjak-sin-legendarnog-brigadira-hv-novi-predsjednik-sisackog-hdz

Gradske četvrti - 5 od 5!

HDZ je samostalno, ili u koaliciji s HSLS-om i HKS-om, osvojio 70 vijećničkih mandata, dok je SDP s partnerima dobio tek 30 vijećnika i doživio - potop! Od svih birača koji su izašli na izbore, čak 51 posto podržalo je HDZ.

Dodajmo još tome da je naša stranka preuzela odgovornost za svih 5 sisačkih gradskih četvrti! Čak i - znakovito - u gradskoj četvrti Sisak Novi, u kojoj živi SDP-ova gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, te u Centru, u kojem je HDZ na prošlim izborima izgubio, a sada ima 5 od 7 vijećnika!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/snaga-zajednistva-predani-rad-500-tinjak-clanica-i-clanova-hdz-na-druzenju-u-sisku

HDZ - 16, SDP - 6, Most & HSS - 2

Premoćno smo pobijedili i u mjesnim odborima. HDZ s partnerima ima većinu u 16 vijeća MO-a, koalicija SDP-Laburisti-HSS Braće Radić u 6, Most-HSS u 2, HSP u 1 i nezavisne liste u 4.

Unatoč agresivnoj kampanji SDP-ove Ikić Baniček, punoj ispraznih obećanja i podmetanja, Sisak je osvanuo u plavoj, pobjedničkoj boji!

A u Sisku postoji nepisano pravilo - tko dobije Gradsku četvrt Centar na mjesnim izborima, taj pobjeđuje i na onim lokalnim! Sjajna je to najava za izbore 2021. kada će ovaj grad - čvrsto smo uvjereni - dobiti vlast koja će gajiti partnerski odnos sa svim građanima, a ne zagovarati podjele, i koja neće diskriminirati, zastrašivati i ucjenjivati zaposlene u gradskom sustavu.

Mladost, znanje, rad & konkretna rješenja!

Pobjeda HDZ-a pobjeda je mladosti, znanja i stručnosti. Predsjednik GO HDZ-a i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak predvodnik je procesa osnaživanja i modernizacije naše stranke u Sisku, a rezultati predanog, učinkovitog i konstruktivnog rada tog magistra prava i njegovog tima najbolje se zrcale u ovome izbornom trijumfu!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/sisak-u-dva-mjeseca-hdz-u-pristupilo-gotovo-70-novih-clanova

Domovinski rat & budućnost i stručnost

Dokazano stručan, pristojan i korektan, a istodobno snažne volje, nije nevažna činjenica ni to da naš Ivan dolazi iz poznate sisačke obitelji: sin je poginulog brigadira Hrvatske vojske Marijana Celjaka, legendarnog organizatora obrane Siska i Banovine na samom početku velikosrpske agresije te jednog od utemeljitelja HDZ-a iz 1989. godine!

- Biti predsjednik, članica ili član Gradskog odbora ne znači poziciju ili funkciju, nego obvezu. Obvezu da svojim radom i konkretnim rješenjima pridonesemo boljitku našega voljenog grada, na dobrobit svih Siščanki i Siščana! - najavio je Celjak kada je izabran za prvog čovjeka sisačkog HDZ-a.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/izabran-novi-gradski-odbor-hdz-sisak-zajednistvom-do-pobjede-boljitka-voljenog-grada

Do pobjede i na EU izborima!

Upornost i rad se isplate, a građani su prepoznali novu snagu koja dolazi i koja će Sisak vratiti Siščanima!

U Sisku idemo po pobjedu i u nedjelju 26. svibnja! Za snažnu i sigurnu Hrvatsku u snažnoj i razvijenoj Europi!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-siska-imamo-volju-znanje-i-vecinsku-potporu-hrvatskih-ljudi-zajedno-nastavljamo-s