Obilazeći županijske organizacije HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković stigao je i u - Zadar.

- HDZ je najjača, stožerna stranka hrvatskog naroda. Siguran sam da će i europski izbori potvrditi snagu HDZ-a kako na nacionalnoj razini, tako i u ovoj županiji, u kojoj uvijek pobjeđujemo! Uostalom, ovdje od ukupno 34 jedinica lokalne samouprave imamo odgovornost za njih 25! Zajedno, idemo po još jednu uvjerljivu pobjedu! - poručio je Jandroković prije sastanka s članicama i članovima Županijskog odbora HDZ-a (u proširenom sastavu).

Glavni tajnik je na „mini turneji“  po Jadranu: jučer je bio u Zadru, a danas će pohoditi Split i Dubrovnik. S njim je i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru te predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić.

POSJET 13. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku, Vukovarsko-srijemsku & Varaždinski županiju te Grad Zagreb, zadarski HDZ 13. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

PREDSJEDNIK PLENKOVIĆ NA VIŠNJIKU

Kao što se sjećate, Zadar je nedavno posjetio i predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković te održao skup u prepunoj dvorani na Višnjiku. Pohvalio je kvalitetnu organizaciju Županijske organizacije HDZ-a pod vodstvom Božidara Kalmete, koja od Domovinskog rata do danas nijednom nije izgubila izbore ni u Gradu Zadru ni u Zadarskoj županiji.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-zadra-na-eu-izbore-izlazimo-odvazno-samostalno-ocekujemo-najmanje-5-mandata

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-zadarske-zupanije-ravnomjerni-regionalni-razvoj-i-podrska-razvojnim-projektima

Photo: Kalelarga info