Na svečanom obilježavanju 25. obljetnice osnutka naše stranke u Sesvetama (gradskoj četvrti na istoku Zagreba), prošloga su se tjedna mnogobrojnim članovima i simpatizerima - prije motivirajućeg govora predsjednika Karamarka - obratili prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a (i član nacionalnog Predsjedništva) Andrija Mikulić i predsjednik Područnog odbora HDZ-a Sesvete Ante Plazonić.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-sesveta-kada-god-sdp-odluci...

MIKULIĆ: HDZ - najjača stranka u Zagrebu!

U prepunoj dvorani Narodnog sveučilišta Mikulić je održao govor u kojem je, prije svega, zahvalio svima koji su 11. siječnja pridonijeli veličanstvenoj pobjedi prve predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/hvala-zagrebe-povijesnih-200573-glasova-za-...

Posebno se zahvalio predsjedniku Karamarku što je stranku vratio svom izvorištu - učenju dr. Franje Tuđmana, Domovinskom ratu i domoljublju:

Scenarij za svaki rasplet!

- Kolinda Grabar-Kitarović u Zagrebu je osvojila više od 200 tisuća glasova. SDP-ov protukandidat „slomljen“ je upravo u našem gradu! No tu nipošto nećemo stati! Što se tiče mogućih prijevremenih lokalnih izbora, HDZ je ozbiljna stranka koja ima i odgovor za svako političko pitanje i scenarij za svaku situaciju. Zadnje ankete potvrđuju da je HDZ najjača stranka u Zagrebu, što je plod velikog truda i rada na terenu u zadnje dvije i pol godine. 

PLAZONIĆ: Pobjeda na izborima - promjena na bolje!

Na samome početku veličanstvenog skupa, pozdravnim govorom nazočnima se u svojstvu domaćina obratio Ante Plazonić. Na osobit je način zahvalio Tomislavu Karamarku - prvom predsjedniku stranke koji je nakon dr. Franje Tuđmana posjetio sesvetsku organizaciju HDZ-a.

- Sesvete, s više od 90 tisuća stanovnika, najveća su gradska četvrt, ali, nažalost, i najnerazvijenija. Nekada su Sesvete nosile gospodarski razvoj Zagreba, a sada je - zahvaljujući lošim odlukama Gradske skupštine i tijela uprave - znatno umanjen proračun za male komunalne akcije (MKA) u našoj četvrti, čime se samo povećava infrastrukturna i socijalnu razlika u odnosu na ostale dijelove Zagreba. Jedini način da se to promijeni na bolje jest da HDZ-ova koalicija preuzme odgovornost za upravljanje našim gradom te pobijedi na parlamentarnim izborima!