Osuđujemo nedolično ponašanje dosadašnjeg predsjednika Josipović koji je u svrhu samopromocije u izbornoj kampanji otvorio praznu brodsku polikliniku, koja uopće nije spremna za rad! - istaknuli su predsjednik HDZ-a Brodsko-posavske županije Pero Ćosić i župan Danijel Marušić na novinskoj konferenciji u povodu Josipovićeva nedavnoga „svečanog otvaranja“ nedovršene poliklinike Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

Budući da ova vijest spada u rubriku „Vjerovali ili ne“, ponavljamo: u poliklinici koju je „otvorio“ Milanovićev kandidat Ivo Josipović - što možete vidjeti na slici - nema ni stola, ni stolca, ni toplomjera, a kamoli medicinskih aparata! Donosimo ključne naglaske s konferencije:

ĆOSIĆ: Dolazi kao „predsjednik“, ali s autobusom iz kampanje!

Osim što je „otvorio polikliniku“, Milanovićev kandidat Josipović se drznuo i izjaviti da je došao kao „predsjednik RH“- i to premda je nedaleko od bolnice stajao promotivni autobus koji koristi u predizbornoj kampanji! Josipović, također valja napomenuti, ni na koji način nije sudjelovao u izgradnji ovog projekta, a u našu županiju i grad Slavonski Brod dolazi samo kada treba skupljati glasove!

MARUŠIĆ: Ni luk jeo - ni luk mirisao!

Izgradnju poliklinike financiraju Ministarstvo zdravstva, Brodsko-posavska županija i Opća bolnica „Dr. Josip Benčević“ iz kredita za koji je jamac Brodsko-posavska županija. A dosadašnji predsjednik Josipović dolazi otvoriti prazne prostorije umjesto da, primjerice, brodskoj bolnici donira opremu za polikliniku kako bi građani imali adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Ovakav gaf dugo nije viđen!

Josipović nije ni malim prstom mrdnuo za ovu kapitalnu investiciju, ali je došao otvoriti praznu zgradu! Pogledajte koliko imate pacijenata! Nijednog, imate samo ljude koji završavaju građevinske radove!

Photo & video: Brodportal