Predsjednik Tomislav Karamarko, potpredsjednik HDZ-a (i karlovački gradonačelnik) Damir Jelić te župan (i predsjednik županijskog HDZ-a) Ivan Vučić jučer su - uoči svečane proslave 25. obljetnice osnutka HDZ-a u Gradu na četiri rijeke i Karlovačkoj županiji - odgovorali na mnogobrojna novinarska pitanja o uspjesima naše stranke u tom dijelu Lijepe Naše. Njihove izjave možete u cijelosti pogledati:

KARAMARKO: Predani rad, poštenje i - domoljublje!

Ovo je vrijedna obljetnica - 25 godina uspješnog rada i kontinuiranih uspjeha. Izdvojit ću naš zadnji trijumf - na izborima za predsjednicu RH u Karlovačkoj je županiji Kolinda Grabar-Kitarović osvojila gotovo 56 posto glasova, a u Gradu Karlovcu više od 52. U tom ćemo svjetlu danas i proslaviti rođendan - očekujemo odlične rezultate i na parlamentarnim izborima! Da se napokon riješimo agonije u režiji SDP-ove vlade! Pozivam sve stranačke kolege i simpatizere na jedinstvo, ustrajnost u radu, ljubav prema Domovini, poštenje, borbu za bolji život i radna mjesta.

JELIĆ: Gospodarski oporavak & zapošljavanje!

Nova radna mjesta naša su nasušna potreba. Otud i simbolika ovog mjesta - rođendan slavimo u Velikoj dvorani Pastoralnog centra Nacionalnog svetišta svetog Josipa, zaštitnika radnika. U 25 godina bilo je i uspona i padova, no zadnje tri godine bilježimo isključivo pobjede. U Karlovačkoj županiji - u srcu Hrvatske - uvijek je bilo srčano kad je riječ o HDZ-u. Jedina misao vodilja uvijek je bila ono o čemu predsjednik Karamarko govori - naša Hrvatska i naši ljudi. 

VUČIĆ: Osigurati egzistenciju svakom pojedincu!

U ovih četvrt stoljeća HDZ je sam ili s koalicijskim partnerima u Karlovačkoj županiji nizao same pobjede. To nas ispunjava ponosom! Kako je rekao gradonačelnik Jelić, sveti Josip je zaštitnik radnika te kao demokršćanska stranka težimo da svaki čovjek - bez obzira na stranačko opredjeljenje - ima radno mjesto i osiguranu egzistenciju. Čvrsto sam uvjeren da će vlada na čelu s Tomislavom Karamarkom to ostvariti.

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/video-opet-cemo-pobijediti-kako-bismo-hr...

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/video-stalne-promjene-odluka-ne-bi-bile-...