Povući ćemo sredstva iz europskih fondova za razvojne projekte Grada Vukovara! - ističe HDZ-ova eurozastupnica Ivana Maletić.

S partnerima iz cijele Hrvatske i našim europskim prijateljima, pomoći ćemo Ivanu, budućem gradonačelniku, da otvori nova radna mjesta u Vukovaru! - najavljuje pak Andrej Plenković, još jedan HDZ-ov „jaki igrač“ u Bruxellesu i Strasbourgu.

Snaga za bolji Vukovar

Ove poruke, koje su sami formulirali, naši europarlamentarci dokazane kompetentnosti i vjerodostojnosti izgovaraju u video spotu Ivana Penave, gradonačelničkog kandidata HDZ-ove koalicije na prijevremenim izborima u Vukovaru (15. lipnja).

Sami Penava u kratkim crtama u spotu koji se emitira na Vinkovačkoj televiziji upozorava da je Vukovar postao grad slučaj koji investitori zaobilaze u širokom luku te najavljuje dio mjera i projekata iz svog programa zapošljavanja i gospodarskog oporavka Grada Heroja. Programa kojem je laskave ocjene udijelio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-o-hdz-ovu-programu-zaposljavanja-i-gospodarskog-oporavka-vukovara

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-vukovar-bira-zeli-li-ostati-grad-afera-i-beznada-ili-postati-grad-zaposljavanja

Osobno vam jamčim!

Na kraju spota, Penava poručuje: 

- Drage moje Vukovarke i Vukovarci, ovo je moj plan. Osobno vam jamčim da ću ga ostvariti. Da ćemo ga zajedno ostvariti. Zajedno za kvalitetniji život svih Vukovaraca! Jer - VUKOVAR ZASLUŽUJE BOLJE!

Programsku knjižicu Ivana Penave i HDZ-ove koalicije možete pročitati OVDJE.

PrivitakVeličina
20140609programska.knjizica.pdf809.96 KB