Pobjeda! Mladi 28-godišnji Rudolf Grljušić novi je gradonačelnik Vrgorca! Nakon zbrajanja glasova - prema prvim neslužbenim podacima - u drugom krugu prijevremenih lokalnih izbora Grljušić je dobio povjerenje 2 034 Vrgorčanki i Vrgorčana. Odnosno - 49,32 posto! Pobijedilo je zajedništvo i kvaliteta programa! Neumoran rad na terenu - za bolji i prosperitetniji Vrgorac. Grljušić će tako voljom svojih sugrađana preuzeti odgovornost za vođenje grada, a njegov zamjenik bit će Zdravko Primorac.

Ponos i domoljublje

Golemo oduševljenje i domoljubni zanos u Grljušićevu Izbornom stožeru nakon objave pobjedničkih rezultata. A kako i ne bi bilo - radilo se neprestance! Vrijedno. Naporno. Ne bez ponosa - i s iznimnim zadovoljstvom što će vrijedne projekte iz svog programa realizirati na korist svog rodnog kraja - novi gradonačelnik Grljušić zahvalio je svim svojim sugrađanima koji su mu ukazali ovo golemo povjerenje. 

Čestitka predsjednika Karamarka

A čestitku Grljušiću na pobjedi - na svojoj Facebook stranici - uputio je predsjednik Tomislav Karamarko:

- Vrgorac je prepoznao mladost i bolju budućnost! Čestitke novoizabranom gradonačelniku Rudiju Grljušiću na velikoj pobjedi i stanovnicima Vrgorca na vjeri u mlade hrvatske domoljube, te ukazanom povjerenju koje ćemo se svakog dana truditi opravdati!

Potvrda snage HDZ-a i Domoljubne koalicije

U povodu Grljušićeve pobjede, naša stranka je u priopćenju zahvalila svim Vrgorčankama i Vrgorčanima koji su prepoznali vrijednost našeg kandidata i kvalitetan program.

- Hrvatska demokratska zajednica izražava zadovoljstvo rezultatom prijevremenih izbora za gradonačelnika Grada Vrgorca i velikim odzivom birača od gotovo 70 posto. I ova pobjeda potvrdila je još jednom snagu HDZ-a i Domoljubne koalicije. Podsjetimo, prije dva tjedna kandidacijska lista HDZ-a i Domoljubne koalicije osvojila je najveći broj  vijećnika u Gradskom vijeću (7 od 15). To je povećanje od čak 13 posto u odnosu na izbore iz prosinca prošle godine.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-vrgorca-pobijedilo-je-zajednistvo-i-...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/uvjerljiva-pobjeda-u-vrgorcu-potvrda...

ZA PONOSNI I PROSPERITETNI VRGORAC

Kao što se sjećate, u Vrgorcu je održan veliki predizborni skup na kojem je motivirajući govor održao predsjednik Tomislav Karamarko. I Vrgorac se tako danas - pobjedom Rudolfa Grljušića - upisao na listu pobjeda najveće, stožerne stranke hrvatskog naroda. 

A uopće ne sumnjamo - pobjedničko slavlje u Tinovu gradu tek je jedno od mnogih koje slijede! Za bolju Hrvatsku! Plava boja - pobjednička!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-nikad-sloznijeg-vrgorca-hrvatskoj...