Vrgorčanke i Vrgorčani na današnjim prijevremenim lokalnim izborima listom su se opredijelili za kandidata za gradonačelnika - mladog 28-godišnjeg Rudolfa Grljušića - i našu Domoljubnu koaliciju. Ostvaren je apsolutno najbolji rezultat - sjajna pobjeda. Uvertira za još čvršću potvrdu pobjede u drugom krugu. Kvaliteta programa za prosperitetniji Vrgorac zalog je bolje budućnosti. Pobjeđuje - zajedništvo i domoljublje!

Budući gradonačelnik Rudolf Grljušić dobio je 1 834 glasa (46,14 posto). Kakav uspjeh! A Domoljubna koalicija - čija nositeljica liste je dr. Nada Jelavić - dobila je 1 736 glasa (45,33 posto).

U drugom krugu - do pobjede!

Ne skrivajući golemo zadovoljstvo i ponos na ostvarene rezultate, Grljušić je okupljene pozvao da prošire glas da imamo i ideje i ljude! Stoga - u drugom krugu slijedi potvrda ove sjajne pobjede .

- Želimo bolju budućnost za Vrgorac! Ponosni i prosperitetni Vrgorac! U drugom krugu - do pobjede!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/iz-nikad-sloznijeg-vrgorca-hrvatskoj...

Golema prednost

Golema je to prednost ispred ostalih kandidata: Ante Pranić (Nezavisna lista mladih) - 35,8 posto i Rade Bobinac (SDP) - 15,9 posto. A od kandidacijskih lista za Gradsko vijeće - Kandidacijska lista grupe birača za Domoljubnom koalicijom zaostaje oko 15 posto! Dobila je, naime, 30,4 posto glasova. Lista SDP-a ostala je na 14,19 posto glasova. 

Za 15 mjesta u Gradskom vijeću ukupno se kandidiralo šest kandidacijskih lista: HDZ-a, SDP-a, HNS-a, HSP-a, HSU-a i Nezavisna lista mladih. Prema neslužbenim rezultatima, sedam mandata osvojio je HDZ, Nezavisna lista mladih pet, dva SDP te jedan HNS.