U Čakovcu je svečano proslavljena 25. obljetnica osnutka međimurskog HDZ-a. Skup u Centru za kulturu Čakovec uveličali su uz predsjednika Tomislava Karamarka i potpredsjednik Marijan Coner, glavni tajnik Milijan Brkić, član Predsjedništva Josip Križanić,  predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Milan Kovač, međunarodni tajnik Miro Kovač, saborski zastupnici Domagoj Ivan Milošević i Sunčana Glavak, predsjednik varaždinskog (županijskog) HDZ-a Anđelko Stričak, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Novog Marofa Siniša Jenkač, te brojni utemeljitelji, članovi, simpatizeri i prijatelji. 

Na Tuđmanovu putu!

-  Vratili smo se temeljnim vrijednostima i učenju dr. Tuđmana - HDZ diše plućima svog naroda. Želimo služiti svome narodu - jer ga razumijemo. Sljedeća nedjelja i nove pobjede na lokalnim izborima bit će odličan uvod u parlamentarne izbore - istaknuo je, među inim, u svom motivirajućem govoru predsjednik Tomislav Karamarko.

Osim Karamarka, okupljenima su se prigodnim riječima obratili predsjednik međimurskog (županijskog) HDZ-a Darko Horvat i naš gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak.

Njihove govore možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

HORVAT: Država se gradi poštenjem i domoljubljem!

Pred nama je trenutak preuzimanja odgovornosti za sudbinu države! Predsjednik Tomislav Karamarko zna okupiti ljude koji imaju znanje, hrabrost, domoljublje i poniznost. I koji su svjesni da nemaju pravo na pogrešku! Zadnje tri godine Hrvatska se nalazi u slijepoj ulici. Građani, stoga, od nas očekuju radikalne promjene. Hrvatska neće gospodarski rasti samo zbog toga što će smjernice za izlazak iz krize izraditi najjača imena njemačkog gospodarstva, nego jer će ljudi - izabrani da zacrtano provedu u djelo - to odraditi pošteno i dosljedno!

Zaustaviti egzodus 

Želim da moja djeca ostanu u Hrvatskoj, ali ne samo jer vole Hrvatsku, već zato što će ovdje - u bliskoj budućnosti - imati kvalitetniji život! A to će im omogućiti buduća vlada na čelu s Tomislavom Karamarkom.

SRPAK: Vratiti nadu ljudima i osmijeh na lica!

Pjesma veli: „Međimurje kak si lepo zeleno.“ Polako, ali sigurno, u Međimurju plava boja odnosi sve više pobjeda. Podsjetimo, HDZ-ova koalicija premoćno je pobijedila na nedavnim mjesnim izborima u Murskom Središću, osvojivši apsolutnu većinu u pet od ukupno šest vijeća mjesnih odbora. 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nakon-trijumfa-u-murskom-srediscu-udruz...

Rudarski posao 

U Međimurju je naša stranka sve jača i jača - dokaz je više od 16.000 glasova za predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović - koliko nijedan HDZ-ov kandidat dosad u Međimurju - nakon prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana - nije dobio. Sve zajedno uskoro nas čeka veliki posao kojeg treba pošteno odraditi. Dolazim iz rudarske obitelji, a takav posao nas čeka i ovdje u Međimurju - rudarski! Želja mi je da naša stranka cijelu Hrvatsku učini državom sretnih ljudi. Hrvatskoj moramo vratiti nadu u bolji život i osmijeh na lica!