Predstavnici stranaka domoljubne koalicije Karlovačke županije na konferenciji za medije zahvalili su svim članovima, simpatizerima i građanima koji su izašli na izbore i glasali za našu kandidatkinju te čestitali na pobjedi Kolindi Grabar-Kitarović!

Pobjeda za pobjedom!

Prvi čovjek županijskog HDZ-a Ivan Vučić nije krio zadovoljstvo rezultatima izbora te je istaknuo da su ovo četvrti izbori u nizu u županiji u kojima pobjeđuje HDZ sa svojim koalicijskim partnerima:

- Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 37.992, odnosno, 54,46 posto glasova i pobijedila u svih pet gradova te u 12 od 17 općina. To nam govori da su građani prepoznali trud i rad vodstva HDZ-a i koalicijskih partnera - jer narod zna najbolje. Zahvaljujem svima u županiji koji su ugradili kamenčić u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović!

Neprimjeno Milanovićevo ponašanje!

Vučić se potom osvrnuo i na neprimjeren način obraćanja premijera Milanovića nakon objave izbornih rezultata:

- Govor premijera Milanovića je nedemokratski i omalovažava većinu hrvatskih birača koji su svoj glas dali predsjednici. Nazivati stranke sektašima ili građane glupima zbog toga što su nekome dali glas je nedopustivo! Građani su prepoznali i odabrali pravu kandidatkinju i demokracija u Hrvatskoj je na visokoj razini.

Zajedništvo & bolji život!

Potpredsjednik HDZ-a i karlovački gradonačelnik Damir Jelić istaknuo je da će pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović uroditi spomenutim zajedništvom i boljim životom s novim radnim mjestima. I Jelić se potom osvrnuo na neprihvatljiv govor Milanovića:

- Nakon pet godina predsjedničkog mandata treba priznati poraz i Josipović je to učinio, za razliku od premijera, o čijem je ponašanju župan sve rekao.