Po dosadašnjim najavama, prvi krug predsjedničkih izbora mogao bi se održati 11. siječnja - u nedjelju koja najviše odgovara Milanovićevu kandidatu Josipoviću! SDP-ova vlada važe i odvaguje, kalkulira i kombinira kako da (i) datumom izbora pomogne trenutačnom predsjedniku RH. 

Druge nedjelje u siječnju, naime, mnogi Hrvati na „privremenom radu u inozemstvu“ - u velikoj većini glasači naše stranke - već bi se vratili na posao nakon blagdana provedenih u Domovini, a istodobno bi se „crvena buržoazija“ vratila u suprotnom smjeru - s inozemnih skijališta u Hrvatsku, spremna, orna i „odmorna“ za izbornu nedjelju.

Dobit ćemo predsjednicu!

Šef Izbornog stožera HDZ-a za predsjedničke izbore Miro Kovač osvrnuo se jučer na SDP-ove igrice s datumom u korist svog kandidata Josipovića te kratko poručio:

Nama je svejedno kada će se izbori održati. Jer će Kolinda Grabar Kitarović pobijediti bez obzira na datum!

Muljaže tandema Milanović-Josipović ukazuju samo na jedno - na to da je u njihovim redovima zavladala panika! No SDP-u ni to neće moći! Kao što im neće pomoći ni režimski mediji, ni skretanja pozornosti s gospodarske katastrofe u koju su nas bacili, ni svakodnevne laži o političkim konkurentima, ni namještene ankete... Hrvatska će dobiti predsjednicu! 

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/u-sluzbi-josipovica-milanoviceva-vlada-p...