„Želimo Hrvatsku u kojoj će se poštivati branitelji iobitelji“, rekla je predsjednica Jadranka Kosor danas u Velikoj Goricinaglasivši da u HDZ-ovom programu nema novih poreza, dovođenja MMF-a,smanjivanja prava branitelja i rodiljnih naknada.

Predsjednica se posebno obratila ženama kazavši kako jedanas Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i pozvala sve da nedopuste da itko tko tuče žene „bude išta u ovoj državi. Muškarci, podržite nasu tome“, poručila je predsjednica.

„Četvrtog prosinca odlučujemo hoće li se hrvatski brodnagnuti ulijevo“, istaknula je predsjednica Kosor u Petrinji  i nabrojala mjere koje je SDP-ova vlast uvela2000. godine kao i poteze iz prethodnog razdoblja kada nisu podržali Zakon oništetnosti pravnih akata sa Srbijom, naglasivši da „nitko s ljevice nije ništarekao protiv srbijanske optužnice. Dok je nas, Zakon o ništetnosti će seprovoditi“, kazala je predsjednica.

„Jedini smo pokrenuli borbu protiv korupcije i ona trebadoći na sva vrata ali i proći kroz vrata. Župani, gradonačelnici i načelnicimoraju pokazati i ovce i novce“, zaključila je predsjednica u Petrinji.