„Smatramo da smo u prethodne dvije godine radiličestito i časno. Hrabro smo se borili sa krizom i nije točno kada govore da smopotonuli i da nas nema. Od utemeljenja HDZ-a, kad nas je dr. Tuđman poveo uborbu za slobodu, HDZ je bio najjači kada je bilo najteže“, rekla jepredsjednica Jadranka Kosor danas u Delnicama.

 „Ovo su presudni izbori“, istaknula jepredsjednica dodavši kako su neki već popili šampanjce, podijelili fotelje,napravili  planove kako će otpustiti 80posto ljudi iz državne uprave, veleposlanike, kako će prodati HEP i druga javnapoduzeća. „Mi im iz Ogulina poručujemo - izbori će biti gotovi 4.12. i jako ćese iznenaditi, jer sam sigurna da će HDZ pokazati što je to snaga, što je topovijesna stranka i kakva je to stranka koju je utemeljio dr. Franjo Tuđman“,kazala je predsjednica u Ogulinu.

 Predsjednica je podsjetila na vrijeme vrijemevladavine SDP-a kad su „otpustili policajce, smanjili prava braniteljima, plaćeučiteljima, profesorima, liječnicima. Kažu da imaju plan, ali kakav plan i kakobi ga realizirali o tome ne govore. Njihova jedina  taktika je u ovom trenutku što manjegovoriti, jer smatraju da već imaju vlast, da će još podijeliti što sepodijeliti da i početi otpuštati sve one koji promišljaju hrvatski zabudućnost“, naglasila je predsjednica.

 „Pusić kaže da će jedan od prvih poteza bitipovlačenje tužbe protiv Srbije. Mi kažemo - dok HDZ vodi državu povlačenjatužbe nema. U toj tužbi su sva stradanja, sve hrvatske patnje, sve ono što  nam se dogodilo. Povlačenja tužbe nema dok mine pronađemo istinu o svima koji su još na popisu zatočenih i nestalih“,istaknula je predsjednica Kosor.

 Predsjednica je poručila da je HDZ ogromnastranka sa 220 tisuća čestitih i časnih ljudi. „Mi smo na svoja postignućaponosni. I nemojmo dozvoliti da ovi koji su u tome sada ustrajni da unište svenaše rezultate“, zaključila je predsjednica u Ogulinu.