„Uvjerena sam da će mnogi prepoznati da smo se borili i dase nismo predavali i to će biti razlog za pobjedu!“, rekla je u Novoj Gradiškipredsjednica Kosor.

 „Unatoč nastojanjimada nas se ponizi mi ćemo pobijediti jer smo najbolji kad je najteže. Upravo smozato odabrali ovaj slogan kako bi podsjetili na povijesne činjenice kada je HDZvođen predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom uveo demokraciju u Hrvatsku", reklaje predsjednica Kosor u Novskoj te dodala da je HDZ u najtežim trenucima pokazaosnagu, odlučnost i ljubav prema domovini.

Prvi na listi u VI. izbornoj jedinici Ivan Šuker rekao je dagrađani nikako ne smiju zaboraviti što je učinjeno 2000. godine kada je SDPdošao na vlast kada su smanjene rodiljne naknade i prava braniteljima.

Domaćin je bio novljanski gradonačelnik i predsjednik HDZ-aNovske Antun Vidaković koji je podsjetio da HDZ u Novskoj nikada nije izgubio izbore,pa neće ni 4.prosinca.

Predsjednicu je u Jasenovcu dočekala načelnica MarijaMačković koja se posebno zahvalila za pomoć u brojnim projektima općiniJasenovac te istaknula projekt „Pomoć u kući starijim osobama“ koji je predsjednicaKosor otvorila dok je bila još ministrica obitelji branitelji imeđugeneracijske solidarnosti.

Dražen Bošnjaković, govoreći u Ivanić Gradu, istaknuo je važnostulaska Hrvatske u EU naglasivši da je ova Vlada na čelu s predsjednicom JadrankomKosor zaslužna za ulazak u EU.

Predsjednica Kosor rekla je da pobjedu na parlamentarnimizborima posvećuje prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i svim braniteljimabez kojih ne bi bilo slobodne Hrvatske.

Kandidati na listi HDZ-a VI. izborne jedinice su: Ivan Šuker, Jasen Mesić, Ivan Šantek, Vesna Škare Ožbolt, Dražen Bošnjaković, Boris Kunst, Ivanka Roksandić, Antun Vidaković, Dražen Barišić, Mio Šepak, Marija Krupić, Mladen Matun, Ivica Šipuš i Ivica Perković.