(VIDEO) Predsjednik međimurskog (županijskog) HDZ-a (i član nacionalnog Predsjedništva) i kandidat na listi Domoljubne koalicije za III. Izbornu jedinicu Darko Horvat predstavio je na HTV-u 4 ključne točke programa HDZ-a i Domoljubne koalicije.

Predstavljanje Darka Horvata možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

O zajedništvu

Imali smo četiri godine pustih obećanja, stagnacije i propadanja Hrvatske. Daljnja obećanja nisu ono što danas treba Hrvatskoj - potrebni su ljudi koji će donijeti promjene. Milanovićeva politika doživjela je potpuni krah! Kao nikada do sada trebamo zajedništvo. A zajedništvo nudi jedino Domoljubna koalicija - predvođena Hrvatskom demokratskom zajednicom. 

O projektima

Domoljubna koalicija ponudila je kandidate koji sa sobom nose želju, hrabrost i znanje da Hrvatsku promjene nabolje. Ljude kojima ste i do sada davali povjerenje - jer su radili u lokalnoj zajednici. Ljude koji će realizirati projekte - elektrificiracija željeznice Zagreb-Zabok-Varaždin-Čakovec-Kotoriba, brza cesta od Varaždina do Krapine, zaobilaznice Čakovca, Preloga, Nedelišća i Murskog Središća. 

O oporavku gospodarstva

Seljaka iz sjeverozapadne Hrvatske učinit ćemo ponosnim proizvođačem domaće i zdrave hrane. Investirat ćemo u poduzetničku infrastrukturu - u prvi plan staviti hrvatskog poduzetnika. A obrazovni sustav prilagoditi potrebama gospodarstva. Zaokružimo listu broj 3 - to je glas za sjeverozapadnu Hrvatsku. Glas za one ljude koji su spremni hrabro i zdušno zastupati interese sjeverozapadne Hrvatske u Hrvatskom saboru.