SDP-ova je vlada naglo promijenila mišljenje i odlučila da hrvatski grb ostane na registarskim pločicama! HDZ-ove kritike i zahtjevi da nacionalni simboli moraju ostati urodili su plodom! HDZ se izborio protiv novoga SDP-ova pokušaja relativizacije hrvatskih vrijednosti! Milanović i Ranko Ostojić morali su kapitulirati!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-gospica-na-proslavi-oluje-u...

Kontinuitet rada protiv Hrvatske 

Član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković istaknuo je da SDP-ova vlada nije prvi put odustala od „velebnih zamisli“ pod pritiskom javnosti i HDZ-ovih argumenata:

- Vlada se, pod našim pritiskom, „vratila“ Pelješkom mostu premda mu se ispočetka ismijavala; odustala je pak, također nakon utemeljenih kritika HDZ-a, od poreza na nekretnine, a nedavno i od monetizacije autocesta. I prijedlog o ukidanju hrvatskog grba na registarskim pločicama predstavljao je kontinuitet SDP-ove politike - bezuspješne politike koja radi kontra Hrvatske i hrvatskih građana.

Očito da gube razum!

Butković je potom istaknuo da je Vlada, po običaju, i ovom pitanju pristupila u najmanju ruku neozbiljno. Provela je i skupo platila natječaj za novi dizajn registarskih tablica a da prije njega nije provjerila žele li građani hrvatski grb na pločicama ili ne:

- SDP-ova vlada očito je izgubila razum! Provedbu natječaja u konačnici će morati platiti hrvatski građani, ali na to smo već navikli. No s tim ćemo se morati nositi još vrlo kratko vrijeme!