SDP odugovlači s izborima jer zna da će ih izgubiti! Jer nisu uspjeli zavariti narod lažnim socijalnim mjerama! Stoga će do krajnjeg roka pokušati ostati na vlasti kako bi što više „iscijedili“ Hrvatsku i uhljebili preostale podobnike. 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/nikad-veca-razlika-kolika-bi-tek-bil...

Radi se o Milanovićevoj krajnjoj drskosti i neodgovornosti jer osobne i partijske interese stavlja ispred interesa države i naroda - istaknuo je član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković komentirajući za nacionalne televizije režimske najave da će se parlamentarni izbori održati tek 3. siječnja iduće godine. 

JANDROKOVIĆ: Narod je sve nervozniji!

Vladajuća struktura kalkuliranjem pokazuje strahovitu neodgovornost jer je situacija u državi takva da svako politiziranje s datumom izbora donosi samo daljnju neizvjesnost i nervozu kod građana. Činjenica je da SDP-ova vlada više nema nikakav reformski kapacitet!

SDP-ov strah od poraza

Odugovlačenjem SDP demonstrira strah od gubitka vlasti. Radi se o krajnjoj drskosti jer osobne i stranačke interese stavljaju ispred interesa države i naroda. Ove tri i pol godine pokazale su da je njima politika isključivo igra moći s ciljem što dužeg vladanja bez obzira na to kakvi su im rezultati!