Pripremamo se za kampanju za parlamentarne izbore. Kao i uvijek, skromno, ali i transparentno. Do zadnje lipe smo sve prikazali te postavili visok standard. Pozivamo i ostale stranke neka nas prate! - istaknuo je, između ostalog, čelnik Izbornog stožera za parlamentarne izbore (i karlovački gradonačelnik) Damir Jelić danas u izjavi za HTV ispred Središnjice HDZ-a.

Izjavu možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

O pobjedničkoj kampanji

Pripremamo se za kampanju za parlamentarne izbore. Kao i uvijek, skromno, ali i transparentno. Do zadnje lipe smo sve prikazali te postavili visok standard. Pozivamo i ostale stranke neka nas prate. Zakon je jasan, po izbornoj jedinici smije se potrošiti maksimalno 1,5 milijuna kuna. Taj maksimum nećemo nigdje doseći - kampanja će biti skromna. U konačnici, takvo je i vrijeme - građani to očekuju od nas. Smatramo da je to primjereno.

O financiranju kampanje

Pitate me za „novac iz proračuna za stranke“? U proračunskoj godini novac se može ukalkulirati, on će biti uplaćen prije ili kasnije. Kod nas je uvijek temelj na dužnosnicima - oni plaćaju najveće članarine. Imamo brojno članstvo i mnogo simpatizera stranke. To je, dakle, onaj naš temelj. Donacija će, kao i uvijek, sigurno biti. Prikazane su uvijek javno i transparentno. Razmišljamo i o kreditu, moguće je - i to će biti javno prikazano.