Naša eurozastupnica Ivana Maletić odgovorila je na uspaničeno riganje vatre i sipanje žuči SDP-ova ministra Gordana Marasa. Spomenuti jurišnik - kako bi pokušao spasiti Milanovićeva kandidata Josipovića - bez ikakva stida i srama poručuje da „ako pobijedi Kolinda Grabar-Kitarović, prijeti povratak na sustav korupcije i zakonitosti“. Jeftino politikanstvo u službi Josipovića. 

Privatne zabave Lovrić Merzel

- Potpuni je apsurd da se Vlada stavlja u funkciju Josipovićeve predsjedničke kampanje! Pritom SDP prešućuje svoje mnogobrojne afere! Primjerice, Marinu Lovrić Merzel, na čije je privatne zabave, koje su plaćene novcem poreznih obveznika, Josipović redovito dolazio - poručila je Maletić.

Izjavu možete pogledati, a u nastavku donosimo cjeloviti odgovor Ivane Maletić: 

To je potpuni apsurd da se jedna vlada stavlja u funkciju predsjedničke kampanje! Ministar Maras o Josipoviću govori kao da je predsjednik Vlade. U biti, vidi se da Josipović cijelo vrijeme vodi SDP-ovu vladu - koja nema nikakvog rezultata! Veliki je problem upravo način rada SDP-a - kad nema rezultata i rada, onda kreće s agresivnošću, bezobrazlukom... I neprimjerenim napadima! A cilj bi im valjda trebao biti da pokušaju Hrvatsku izvući iz krize, a ne ovo što sad rade. 

U nedostatku ikakvog Josipovićeva programa, komuniciraju na ovakav čin. Istodobno - svoje afere prešućuju! A imaju ih jako puno! Navedimo samo jednu - Marina Lovrić Merzel. I činjenicu da je Josipović dolazio na njene privatne zabave koje su plaćene novcem poreznih obveznika. Mogao bi SDP malo i o tome progovoriti!