Cijela stranka čvrsto stoji iza državničkog govora buduće predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je u izbornoj noći jasno poručila da želi novo hrvatsko zajedništvo radi izvlačenja Hrvatske iz teške gospodarsko-socijalne krize! 

Strah, panika, stampedo

S druge strane, sve uspaničeniji Milanovićev kandidat Josipović i njegov SDP-ovski zaštitnik Nenad Stazić izgubili su kompas i bjesomučno dijele društvo agresivnom retorikom! Njihov strah od gubitka izbora prešao je, preko panike, u stampedo! - ključne su to poruke s novinske konferencije koju su u Središnjici održali čelnik Izbornog stožera buduće predsjednice (i međunarodni tajnik HDZ-a) dr. Miro Kovač te naša eurozastupnica Ivana Maletić. 

Oštro su osudili i putovanje službenim zrakoplovom ministrice Vesne Pusić iz Turske za Zagreb na teret poreznih obveznika. 

MALETIĆ: Stazić preuzeo „štafetnu palicu“ od dvojca Josipović-Milanović

Već smo najavljivali - na temelju Milanovićeva i Josipovićeva istupa u izbornoj noći - da će SDP voditi prljavu i agresivnu kampanju. I sada im se pridružio Nenad Stazić! Očito su od straha, preko panike, došli do stampeda. Zamislite u kakvom su stanju kada im jedan Stazić mora preuzeti „štafetnu palicu“ napada! A taj je čovjek govora mržnje i podjela ljetovao za 7 kuna dnevno na Brijunima na teret poreznih obveznika, a sve uz odobrenje tadašnjeg predsjednika Josipovića. I dalje koristi najnižu, agresivnu retoriku i kleveće našu predsjedničku kandidatkinju. Neprihvatljivo! 

Zajedništvo - ne podjele i klevete!

Čvrsto stojimo iza državničkog govora buduće predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je u izbornoj noći jasno poručila da želi novo hrvatsko zajedništvo radi izvlačenja Hrvatske iz teške gospodarsko-socijalne krize. Upravo nam je to potrebno! Moramo se okrenuti rješavanju katastrofalne situacije u koju nas je dovela SDP-ova vlada, a ne se koristiti prljavim kampanjama i klevetama kao što to rade Josipović i Milanović.

SDP-ove obmane - To je pravi put!

Počelo je s obmanama. Josipović je tvrdio da će ustavnim promjenama doći do gospodarskog rasta i razvoja. Sada je i sam morao odustati od te besmislice. Ali Stazić nastavlja s obmanama tvrdeći da ćemo mi „zaustaviti istrage“, a upravo je HDZ pokrenuo istrage protiv korupcije, dok ih SDP-ova vlada pokušava zaustaviti! Imamo i konkretan primjer - iskaz bivšeg člana SDP-ove vlade USKOK-u da je Milanović tražio zaustavljanje istrage protiv šefice Porezne uprave. Je li to taj pravi put?!

Dr. KOVAČ: Bahata rastrošnost Vesne Pusić - I to je pravi put!

Put ministrice Vesne Pusić iz Ankare u Zagreb Vladinim avionom - To je taj Josipovićev „pravi put“!? I to za posao koji se mogao obaviti i u Zagrebu. „Pravi put“ u biti znači bahatost, bacanje novca poreznih obveznika, nesposobnost! Ovakvo ponašanje gospođe Pusić i objašnjenja zašto je koristila taj zrakoplov umjesto redovite linije, kao i ponašanje Ive Josipovića i Kukuriku koalicije, sve to potvrđuje da su izgubili kompas, i da proizvode atmosferu izvanrednog stanja jer nemaju nikakav program. Nasuprot njima, Kolinda Grabar-Kitarović nudi mir, zajedništvo i optimizam.

JOSIPOVIĆU NISU VAŽNI GRAĐANI - ON BRINE ISKLJUČIVO O SEBI!

Josipovićeva retorika u pismu koje je danas uputio javnosti ne priliči jednom predsjedniku. U bjesomučnoj želji da po svaku cijenu ostane na vlasti uporno dijeli hrvatsko društvo. No ni to mu neće pomoći - Narod će smijeniti anemičnog predsjednika koji ne reagira na probleme u zemlji i loš rad Vlade kako se ne bi zamjerio Milanoviću! Hrvatska treba novu vladu i novu predsjednicu, nove ljude koji razmišljaju o svojem narodu i rade na dobrobit svih građana. SDP-ova vlada i njihov predsjednik Josipović katastrofalnim rezultatima pokazuju da im nisu važni rast i razvoj Hrvatske, nego da isključivo brinu sami o sebi! - sukus je to odgovora Ivane Maletić na novinarska pitanja koja možete pogledati u cijelosti: