Direktorica kampanje (i članica nacionalnog Predsjedništva) Josipa Rimac u Središnjici se danas u izjavi za medije osvrnula, među inim, na pripreme naše stranke za pobjedu na parlamentarnim izborima odnosno predstavljanje našeg gospodarskog programa.

Izjavu možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

O pripremama za pobjedu

HDZ je sa svojim koalicijskim partnerima spreman za kampanju. To će se sutra vidjeti i na predstavljanju našeg izbornog programa na Zagrebačkom velesajmu.

O kampanji

Zakonom o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe jasno je definirano koliko se po svakoj izbornoj jedinici može potrošiti. Sigurno da će HDZ u svojoj kampanji imati i velika oglašavanja. No, najviše ćemo koristiti direktnu komunikaciju sa svojim biračima odlaskom na teren. Potpuno je drugačije kada pogledate čovjeka u oči i kažete mu što nudite i zašto svoj glas treba dati baš vama. 

O datumu izbora

HDZ je za izbore što prije - prvi mogući datum. To već duže vremena zagovaramo - jer ovo je stanje neizdrživo. Kada predsjednica RH pozove HDZ na konzultacije, predsjednik Tomislav Karamarko će se odazvati. A oni koji se ne žele odazvati pozivu - šalju poruku da ne poštuju sustav i institucije u RH.