Predsjednik Zajednica branitelja HDZ-a "Gojko Šušak" general Miljenko Filipović i članovi Gradskog odbora ZBGŠ-a pružili su bezuvjetnu potporu našem kandidatu Davoru Filipoviću i najavili maksimalni angažman na lokalnim izborima!

Na pripremnom sastanku uoči izborne kampanje, održanom u našem sjedištu u Gundulićevoj ulici, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a i Gradske skupštine Grada Zagreba dr. med. Mislav Herman istaknuo je da je i dosad bio čvrsto uvjeren u pobjedu:

- Ali kada vidimo ovakvu odlučnost vas hrvatskih branitelja, vašu spremnost za angažman, vaš pobjednički duh, sada sam u pobjedu - siguran!

Dodao je da profesionalni prosvjednik Tomislav Tomašević neće moći vječno izbjegavati TV sučeljavanje s Filipovićem:

- I tada će se naši sugrađani samo dodatno uvjeriti da je Davor čovjek koji zna riješiti nagomilane probleme u #Zagreb i koja zna odgovoriti na izazove 21. stoljeća!

Sveučilišni profesor Davor Filipović, u nadahnutom obraćanju, zahvalio je našim herojima na potpori:

- Poštovani hrvatski branitelji, kojima dugujemo slobodu u kojoj živimo, za vas će moja vrata uvijek biti otvorena kada postanem gradonačelnik! Kao dijete koje je moralo napustiti svoje rodno Sarajevo, i sam sam osjetio što su ratne strahote. Klanjam se vašoj hrabrosti, vašoj odvažnosti, vašoj žrtvi. Istinski sam počašćen što mi pružate ovako snažnu podršku!

Položaj i skrb koje hrvatski branitelji imaju u Gradu Zagreb nikada ne smiju doći u pitanje! - nastavio je Filipović te na kraju otkrio:

- Ne samo da će skrb i položaj ostati na istoj razini, nego ih planiram i poboljšati. Detalje ovih dana razrađujem s dvojicom dobrih prijatelja, s dvojicom Filipovića - generalom Miljenkom i pukovnikom Jerkom.