U prepunoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir svečano je obilježena 29. obljetnica osnutka HDZ-a u Maksimiru. Brojne članice i članovi te simpatizerke i simpatizeri naše stranke gromoglasnim su pljeskom pozdravili predsjednika Andreja Plenkovića te kandidatkinje i kandidate Zelene skupine HDZ-a za izbore za Europski parlament, koji su svoju turneju na istoku Zagreba sinoć zaključili dolaskom na proslavu rođendana maksimirskog HDZ-a.
 
Nakon uvodnog pozdrava domaćina Stanka Gačića, predsjednika HDZ-a Maksimir, te obraćanja naših kandidata Karla Resslera i Stjepana Adanića, govore su održali predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković te prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a dr. sc. Andrija Mikulić.

Nije svejedno tko vodi Hrvatsku i tko sjedi u Europskom parlamentu. To moraju biti ljudi koji jako dobro razumiju kontekst, trenutak Hrvatske, razvojne ciljeve, znaju europske procedure pravo i ne sipaju floskule.

Čvrsto oslonjeni na ostavštinu dr. Franje Tuđmana i HDZ-ova postignuća, a usmjereni prema budućnosti i spremni odgovoriti na suvremene izazove, zajedno i odvažno idemo po još jednu izbornu pobjedu! ZA Hrvatsku ZA generacije!