Najžešći pritisak radila je upravo Jelena Pavičić Vukičević. No mi smo jasno rekli NE! kompostani u Brezovici iako je BM 365 prijetio razvrgavanjem programske suradnje i u Gradskoj skupštini Grada Zagreba i na nacionalnoj razini! - istaknuo je Davor Filipović u toj gradskoj četvrti, koju je obišao zajedno s predsjednikom Gradske organizacije HDZ-a Mislavom Hermanom.

Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić, a u Kupinečkom Kraljevcu školu! - dodao je pobjednički kandidat koalicije HDZ-HSU-HSLS koji je ondje sa sugrađanima razgovarao o problemima te gradske četvrti:

- Uz pomoć europskih sredstava obnovit će se i crkva koja je stradala u strašnom potresu.

NEDOPUSTIVO ZA 21. STOLJEĆE!

Herman je pak izdvojio da dijelovi ove četvrti još nemaju ni kanalizaciju ni pitku vodu, da nisu spojeni na vodovodnu mrežu:

- Nedopustivo je da u 21. stoljeću dio naših sugrađana živi u ovako nedostojnim uvjetima! U sinergiji s Vladom RH riješit ćemo probleme koji svakodnevno muče stanovnike Brezovice, to je jedna od ključnih točaka našeg programa.

BREZOVICA OBEĆAVA - POBJEDU!

Vladimir Iviček, predsjednik Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Brezovica, zahvalio je vodstvu zagrebačkog HDZ-a:

- Da nije bilo vas u Gradskoj skupštini, da nije bilo nas zajedno i naše iskrene višerazinske suradnje, ovdje bismo već imali kompostanu. Taj uspjeh nam je dodatni motiv, Brezovica obećava - pobjedu!

PRIKUPLJANJE POTPISA, ŠETNJA ŠPICOM & DRUŽENJE SA SUGRAĐANIMA

Nakon Brezovice, Filipović je ovoga lijepoga sunčanog dana još posjetio utrinsku tržnicu, prošetao špicom i obišao štandove na Cvjetnom trgu i Trgu bana Josipa Jelačića, kao i u Tkalčićevoj ulici, na kojima se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu.

Ugodni i korisni razgovori sa sugrađanima, mlađima i manje mladima, izrazi podrške i pozdravi, riječi ohrabrenja, stotine zajedničkih fotki s našim Davorom i Mislavom, rješenja za probleme koji muče Zagrepčane, vizija boljeg Zagreba…

Ozračje - sjajno! Duh - pobjednički!