Predsjednik ŽO Nediljko Dujić u pratnji župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka, saborske zastupnice Branke Juričev-Martinčev i članova Predsjedništva održao radno koordinacijski sastanak sa članovima gradske organizacije HDZ-a grada Šibenika.

Predsjednik Dujić je zahvalio svima na dosadašnjem nesebičnom radu u funkcioniranju stranke u gradu Šibeniku, uz napomenu da je šibenska organizacija jedna od uzornijih gradskih organizacija ne samo u našoj županiji već i na nacionalnoj razini.
Obavijestio je članove o obilježavanju 29.obljetnice osnivanja HDZa na području bivše općine Šibenik, a koja bi se trebala održati 09.veljače u HNK-a u Šibeniku s početkom u 11 sati. Također je podsjetio sve prisutne o predstojećim EU izborima, izborima za predsjednika RH kojj će se održati krajem godine te izborima za vijeća GČ i MO u travnju.

"Sretan sam i prezadovoljan situacijom u gradu Šibeniku. Šibenik izlazi u prvi plan kao poželjna destinacija kako u turističkom tako i u općem životu." - kazao je predsjednik Dujić.

Predsjednik GO Željko Burić zahvalio je predsjedniku ŽO na pohvalama, i naglasio: "U Šibeniku se realiziraju svi projekti koje smo našim građanima obećali. U prvom mandatu ostvarili smo mnogo, a tim tempom nastavljamo i dalje".